Marc Castellet. Terrassa, Barcelona.

@https://www.instagram.com/marccastellet/

www.marccastellet.cat

Marc Castellet (Terrassa 1974), fotògraf i realitzador de video.

CAT Intersticis, és un projecte fotogràfic personal que va acabar essent una exposició al 2009.

És el redescobriment de la meva ciutat natal, Terrassa (Barcelona), a partir dels seus límits. És una descoberta de com l’home transforma els espais. En aquest cas, allà on comença o on acaba una ciutat.

La utilització de la Holga va ser un “divertimento”, per la seva capacitat de generar imatges oníriques sense la necessitat d’artificis digitals. La simplicitat i humilitat d’una càmera que t’allunya de la tècnica i et porta a encuadrar dins el 6×6, on s’atura el temps a cada clic.

Per afegir més variables al joc vaig utilitzar pel·lícula diapositiva caducada, i la digitalització de les imatges es va fer amb una Nikon D3 i un objectiu macro, colocant la pel·lícula sobre un vidre texturitzat translúcid i retroiluminat amb un flaix de reportatge.

Marc Castellet (Terrassa 1974), fotógrafo y realizador de video.

Intersticios es un proyecto fotográfico personal que acabó en exposición en el 2009.

Es el redescubrimiento de mi ciudad natal, Terrassa (Barcelona), a partir de sus límites. Es un descubrimiento de cómo el hombre transforma los espacios. En éste caso, allí dónde empieza o acaba una ciudad.

La utilización de la Holga fué un “divertimento”, por su capacidad de generar imágenes oníricas sin la necesidad de artificios digitales. La simplicidad y humildad de una cámara que te aleja de la técnica y te lleva a encuadrar dentro del 6×6, donde el tiempo se para a cada clic. Para añadir más variables al juego utilicé película diapositiva caducada, y la digitalización de las imagenes se hizo con una Nikon D3 y un objetivo macro, colocando la película sobre un vidrio texturizado translúcido y retroiluminado con un flash de reportaje.

Deja un comentario

IR ARRIBA